Een menswaardiger bestaan voor jong en oud in Suriname

nieuw bord fietsenwerkplaats Mr Huber stichting.jpg

De goederen voor de Mr. Huber Stichting en Bejaardentehuis Siembah zijn gearriveerd. De Mr. Huber Stichting is een van de weinige stichtingen in Suriname die zich inzet voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking. 100 fietsen ontvingen ze van ons. Hiermee is de Mr. Huberstichting  direct van start gegaan met hun fietsenwerkplaats. De fietsen verkopen of verhuren ze, waarmee ze inkomsten kunnen genereren. Die inkomsten zijn noodzakelijk om deze mooie stichting levensvatbaar te houden.

Bejaardentehuis Siembah kwam nog veel belangrijke spullen tekort. Eerder verzonden we al een groot aantal goederen zoals verpleegbedden en badstoelen. Met deze tweede zending leverden we aanvullende materialen, zoals bedophogers en nog meer rollators en rolstoelen.  

volle Suriname container.jpg
Gerda Van R