Gezocht: vrijwilliger projectadministratie

projectadministratie.JPG

Vind je het leuk om in een leuk team mee te werken aan onze internationale projecten? We zoeken iemand die communicatief vaardig is, handig is met de computer (in ieder geval Outlook, Word) en in het Engels kan lezen en schrijven. Voldoe je daaraan en wil je je twee of meer dagdelen inzetten voor een goed doel? Dan ben je bij ons heel welkom als vrijwilliger projectadministratie!
Als vrijwilliger projectadministratie heb je contact met voornamelijk buitenlandse organisaties in ontwikkelingslanden. De communicatie met deze organisaties, meestal in het Engels, gebeurt over het algemeen via email, soms per post of via de telefoon.Je informeert de organisaties over de ondersteuning die wij kunnen bieden en beoordeelt de aanvragen voor gereedschap die ze bij ons indienen. Ook informeer je de aanvrager over het besluit over de aanvraag en de verdere procedure. Tenslotte hou je je ook bezig met de administratie rondom het transport van de gereedschappen. Afhankelijk van de interesse kan de vrijwilliger ook meewerken aan de fondsenwerving voor een project.
Meer informatie over deze vacature.

Gerda Van R