Doet u ook mee met uw bedrijf?

Steeds meer bedrijven verbinden zich aan een maatschappelijk doel. Naast inzamelacties of sponsoracties zijn er andere mogelijkheden waarmee u uw bedrijf kunt verbinden aan onze organisatie en uw medewerkers kunt betrekken bij ons werk. Lees hieronder enkele mogelijkheden. 


 

zij gingen u voor


Een dienst verlenen

Elke euro die wij kunnen besparen zetten wij in voor onze projecten. U kunt hier enorm aan bijdragen door een dienst te verlenen. Bijvoorbeeld het transport verzorgen van een container naar het buitenland. Maar het kan ook gaan om diensten voor ons werk hier, zoals het onderhoud van ons monumentale pand, de bus of onze website. Of een advies opstellen, de boekhouding doen of financiële administratie. U maakt ons ook al blij met een flinke korting. Spreekt u dit aan? Neem dan contact met ons op. 


Gereedschap of andere goederen schenken

Gereedschap, computers of machines die uw bedrijf heeft afgeschreven kunnen grote waarde hebben in ontwikkelingslanden. Via ons bent u ervan verzekerd dat ze een nuttig tweede leven krijgen. Naast het schenken van gereedschappen of machines kunt u ook denken aan gebruiksmaterialen en verpakkingsmaterialen. Van werkschoenen voor onze medewerkers tot een zeecontainer: u maakt ons werk hiermee mogelijk! U kunt ook denken aan hout, verf, schuurpapier etc. voor het maken van de kisten. Of materialen voor het onderhoud van ons monumentale pand. Neem contact met ons op als u vragen heeft over specifiek gereedschap en machines of als u een afspraak wilt maken voor het ophalen / afleveren. 


Een project adopteren

Adopteer met uw bedrijf een van onze projecten in een ontwikkelingsland. Kijk hier voor een overzicht van de projecten waar we op dit moment aan werken. U kunt een project adopteren door een substantiële financiële bijdrage, maar ook door het schenken van goederen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 


Wat krijgt u ervoor terug? 

Afhankelijk van uw bijdrage en wensen zijn er diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld:

  • nieuwsitem op onze homepagina en social media

  • vermelding van uw bedrijf op onze website

  • artikel in onze nieuwsbrief

  • artikel in uw nieuwsbrief over onze samenwerking / uw bijdrage

  • reclame op onze bedrijfswagen

  • en natuurlijk bent u altijd welkom om aan te schuiven tijdens onze koffiepauze.


 
 
We steunen liever een paar stichtingen goed en voor een langere periode, zodat we een relatie met elkaar kunnen opbouwen

-Bertus Beverloo van BHO-
Lees hier zijn verhaal.