Schoonmaken, klussen en opruimen

gereedschap.jpg

Dit is wat we zoal in deze bijzondere tijd doen; we maken uitgebreid schoon en we klussen en tuinieren erop los. De recyclingbakken met kleding en schoenen raken overvol omdat we ook nog eens massaal aan het opruimen zijn geslagen. Misschien vinden we nu zelfs tijd om te mijmeren over de voorwerpen die opduiken en die we al lang waren vergeten.

Bij Betuwe Wereldwijd vinden we ook van alles tussen de goederen in de kisten en dozen die we binnenkrijgen. Soms krijgen we een hele inboedel waarin we bijzondere voorwerpen ontdekken. 

Zelfs achter het kleinste voorwerp of onooglijk vodje kan een verhaal schuilen, echt gebeurd of gefantaseerd. Lees hier bijvoorbeeld het verhaal achter een oud garantiebewijs van een oude Pfaff-naaimachie.

Komt u trouwens tijdens uw opruimwoede nog een degelijke oude fiets tegen in uw schuur of goed bruikbaar gereedschap? Staat er al jaren een naaimachine, een oude laptop of PC te verstoffen in uw kast of op uw zolder? Al deze zaken zijn bij ons erg welkom. Onze openingstijden zijn vanwege Corona aangepast. Voorlopig kunnen spullen elke woensdag worden ingeleverd van 10.00 tot 16.00uur. Hou de website en Facebook in de gaten voor eventuele verruimingen van de openingstijden. Heeft u veel of grote spullen? U kunt dan contact met ons opnemen om het op te laten halen.

Gerda Van R