Wisseling van de wacht

sleuteloverdracht ingelies russ.JPG
afscheid Ingelies.JPG

Onze nieuwe coördinator mens & werk Russ Pulles is aan de slag. De eerste weken heeft hij achter de rug. Russ heeft de eerste weken veel meegelopen met Ingelies, om zo kennis te maken met het werk en de mensen. Benieuwd naar zijn verhaal? Binnenkort verschijnt zijn verhaal op onze website of hou Facebook in de gaten!

Van Ingelies hebben we ondertussen nu echt afscheid genomen. Dat gebeurde op het personeelsuitje op 23 mei. Ze kreeg een prachtige, door Melis beschilderde, gereedschapskist. Aan elk stuk gereedschap zat een persoonlijke bericht van alle medewerkers. Ontroerd nam ze afscheid en herhaalde ze nog maar eens dat het de leukste baan was die ze ooit had gehad. Ze komt zeker nog eens langs!

Gerda Van R