Betuwe Wereldwijd en Werkplaats voor de Wereld werken samen

Stichting Betuwe Wereldwijd en Stichting Werkplaats voor de Wereld starten een samenwerking. Beide organisaties zijn al decennialang actief op het gebied van Internationale samenwerking en kunnen elkaar hierin erg goed ondersteunen. 

werkplaats voor de wereld en betuwe wereldwijd.png

De samenwerking start met een grote levering van gereviseerde gereedschappen aan de African Benedictine Sisters in Tanzania. Betuwe Wereldwijd verzorgt de revisie en het transport, Werkplaats voor de Wereld financiert het overgrote deel van het project. Met de machines en gereedschap kunnen zij een opleidingscentrum opzetten en worden de vrouwen en weeskinderen voorbereid op een betere toekomst.


Naast dit eerste project zijn er meer plannen, waaronder het met gereedschap ondersteunen van een werkplaats voor gehandicapten en een technische school in Dar Es Salaam. Allebei organisaties waar Werkplaats voor de Wereld zich al jarenlang voor inzet.

lees meer over stichting Werkplaats voor de Wereld

Joost Rensen