Bezoek aan Wisdom Training Resource Centrum (WTRC) in Uganda

Betuwe Wereldwijd gaat zelf niet vaak op reis. We vragen echter wel bekenden om projecten te bezoeken als ze toch in de buurt zijn. Onlangs heeft Paul van, van Doorn Stichting, een reis gemaakt naar Kenya en Uganda. Tijdens zijn reis had Paul de gelegenheid om het Wisdom Training Resource Centrum (WTRC) in Ibanda, Uganda te bezoeken.

Het WTRC, opgericht in 2016, richt zich op het ondersteunen van jongeren met verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen door middel van beroepsopleidingen en andere initiatieven. In het begin van dit jaar ontving het centrum gereedschap en machines van Betuwe Wereldwijd, dankzij een bijdrage van de Van Doorn Stichting.

We zijn dankbaar voor het bezoek van Paul en de rapportage en prachtige foto's die hij met ons heeft gedeeld. Zijn oprechte waardering voor het werk van de zusters en leerkrachten in het centrum, velen van hen met hun eigen lichamelijke beperkingen, getuigt van de buitengewone inzet van deze organisatie.

Bedankt aan Paul en de Van Doorn Stichting voor hun voortdurende steun en aan alle anderen die bijdragen aan het werk van Betuwe Wereldwijd. Samen maken we echt een verschil.

Gerda Van Rdaar