Ons gereedschap in Sierra Leone en Zambia

Onze goederen voor DiSil en AYPAD liftten mee in een container van Tools to Work naar Sierra Leone. Eind september kwamen de goederen in de haven van Freetown aan. Met deze goederen kan DiSil nog meer jongeren met een handicap opleiden tot automonteur, houtbewerker, metaalbewerker, kleermaker of administratief medewerker. En AYPAD kan meer jongeren een vakopleiding bieden op het gebied van automonteur,  houtbewerking, metaalbewerking en kleermaken.

container Tools to work.jpg
IMG-20181115-WA0008.jpg

Begin november arriveerden ook in Zambia onze gereedschappen. Een deel van de brei- en naaimachines, computers en het gereedschap is inmiddels door Alejo aan de leden van de coöperatie uitgedeeld. Het andere deel gebruikt Alejo voor hun trainingen.
Ook de Kimbanguist Community School kan weer vooruit: ca. 220, voornamelijk jonge deelnemers, kunnen met het ontvangen gereedschap een opleiding krijgen.
Bij Prison Fellowship zijn ze ook blij met het gereedschap: nog meer ex-gevangenen zullen een opleiding kunnen afronden en als ondernemer of werknemer aan de slag gaan.

IMG-20181110-WA0011.jpg
Gerda Van R