vrijwilliger naaimachine-revisie

naaimachine revisie.JPG

Ouderwetse hand- of trapnaaimachines, mooi versierd en niet stuk te krijgen. Of moderne, elektrische met allerlei steken en mogelijkheden. Het maakt ons niet uit: alles wordt bij ons gereviseerd om een nieuwe bestemming te krijgen elders in de wereld. Voor de allerarmsten maakt zo’n naaimachine het verschil tussen wel of geen eigen inkomsten, onderwijs voor de kinderen en voldoende eten. Als vrijwilliger kun je hier je steentje aan bijdragen door ons naaimachinerevisieteam te versterken. Doe je mee?

Samen met je collega’s beoordeel je of binnengekomen naaimachines nog de moeite waard zijn om op te knappen. De naaimachines die daarvoor geschikt zijn knap je op. Je vervangt kapotte en versleten onderdelen, maakt de machine schoon en stelt ‘m af. In het team is veel kennis en ervaring met het opknappen van naaimachines. Als je deze zelf nog ervaring niet hebt is dat dus geen punt: je collega’s helpen je graag op weg.

Als vrijwilliger naaimachine-revisie ben je bezig met:

  • het beoordelen van naaimachines en kijken of het de moeite waard is om te reviseren

  • reviseren van de machine (schoonmaken, onderdelen vervangen, afstellen)

  • klaarmaken van de naaimachines voor opslag in het magazijn

Je werkt samen met anderen zodat er altijd genoeg kennis aanwezig is om alle machines te kunnen reviseren.
Afhankelijk van kennis en interesse kan ook op andere afdelingen meegewerkt worden.

We zijn op zoek naar iemand die: 

  • interesse heeft in (naai)machines

  • technisch inzicht heeft

  • geduldig is en secuur kan werken

  • samen kan werken

Bij vragen of voor een kennismaking mail of bel Russ Pulles op 0345-515640. 


Joost Rensen