Mogen wij u voorstellen aan sponsor Bertus Beverloo van BHO?

BHO bij Betuwe wereldwijd.jpeg

BHO is al meer dan dertig jaar een begrip in Beesd. De gereedschapshandel van Bertus en Henk Beverloo verhuisde net iets meer dan een jaar geleden naar het industrieterrein, waar meer ruimte is voor het uitgebreide assortiment. Dat uitgebreide assortiment wordt onder meer verkocht aan bouwbedrijven, agrarische bedrijven, overheden en… Betuwe Wereldwijd.

BHO steunt ons nu ongeveer twee jaar door hoge kortingen te geven op spullen die we nodig hebben. ‘Ik draag instellingen als Betuwe Wereldwijd een warm hart toe. Ik vind het belangrijk dat jullie geholpen worden, door zowel particulieren als bedrijven’, aldus Bertus. Volgens hem zit er één verschil tussen nu en anderhalf jaar geleden: ‘Er zit verschil tussen eerst en nu, omdat je eerst aan elkaar moet wennen en omdat ik mezelf intussen bewezen heb. Ik heb dingen toegezegd in het begin en ik laat gewoon zien dat ik sta voor wat ik zeg. Dat vind ik belangrijk en dat laat ik graag zien’.

Een prima reden. We vragen ons af: wat spreekt hem aan in het werk van Betuwe Wereldwijd? ‘Alles op het gebied van gereedschap fascineert mij. Als ik bij jullie door het magazijn heen loop, dan zie ik producten die ik in mijn loopbaan zelf verkocht heb. Ik doe dit werk twintig jaar en als ik een rondje loop, dan zie ik bijvoorbeeld een bosmaaier die ik verkocht toen ik zeventien was. Ik ben ze ruim vijftien jaar uit het oog verloren, maar nu zie ik ze terug. Doordat ik de machines ooit verkocht heb, weet ik wat ze kunnen en ik vind het mooi dat de machines het lang volhouden en een nieuwe kans krijgen bij ondernemers in de wereld die de machines harder nodig hebben dan de mensen die ze hier afdanken. Dan zie je hoe goed we het hier eigenlijk hebben’.  

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is vandaag de dag erg belangrijk. Daarom steunt BHO diversen stichtingen en organisaties. Op lokale basis steunt BHO ook goede doelen, waar vrijwilligers vanuit de regio zich, vaak belangeloos, inzetten. ‘We steunen liever een paar stichtingen goed en voor een langere periode. Dit doen we zodat we dan een relatie met elkaar kunnen opbouwen’.

Bertus Beverloo.png

Bertus vindt het belangrijk dat hij weet dat de materialen en gereedschappen goed terechtkomen: op de plekken in de wereld waar de hulp nodig is en dat mensen beter en hoger opgeleid kunnen worden door de gereedschappen en opleidingen. ‘Dit is waar we het allemaal voor doen’. 

We zijn heel blij met de hulp die BHO ons biedt en we hopen dat we nog lang kunnen samenwerken. Op een brutaal moment kwam ter sprake hoelang Bertus de samenwerking nog zou willen voortzetten. ‘Ik hang er nooit termijnen aan. Zolang we het goed met elkaar kunnen vinden en het in mijn vermogen ligt. Dit kan nog heel lang zijn. Ik ga bijvoorbeeld niet zeggen één jaar, want ik hoop dat we elkaar nog veel langer kunnen helpen’.  

www.bhobv.nl

Joost Rensen